Pereiti į pagrindinį turinį

Ieškoma nerealiausia šeima

2009-01-15 22:20
Ieškoma nerealiausia šeima
Ieškoma nerealiausia šeima / Mindaugo Ažušilio nuotr. V.Cololo tikina, kad filmavimasis naujajame TV3 šou visai šeimai jam buvo puiki pramoga.

Praėjusį šeštadienį startavęs „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“ šou sužavėjo ne tik dalyvius, bet ir žiūrovus. Daugybė šeimų iškart po laidos suskubo pildyti anketas internete, TV3 svetainėje.  Laidos kūrėjai pripažįsta buvę nustebinti tokio masiškumo.

„Vieni iš pildžiusiųjų anketą dar nė nesulaukę mūsų skambučio save vadino nerealiausia šeima. Visi kaip mokėdami nėrėsi iš kailio, norėdami patekti į šou. Azartiškos ir nutrūktgalviškos užduotys jų neišgąsdino, atvirkščiai – užkaitino kraują“, – pasakojo naujos TV3 laidos kūrėjai.

Pirmoje laidoje dalyvavęs TV3 laidų vedėjas šmaikštusis Vitalijus Cololo tikino mėgavęsis filmavimusi laidoje ir sakė, kad azartas yra pagrindinis naujojo šeštadienio šou variklis.

„Nors pirmasis filmavimas užtruko ilgiau, nei planuota, nuovargį išvaikė nerealiai linksmos ir azartiškos užduotys ir nerealus noras laimėti šį spalvotą šeimyninį šou. Pramoga buvo ir tėvams, ir vaikams“, – tikino V.Cololo.

TV3 laidos „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“ premjera praėjusį savaitgalį buvo žiūrimiausia laida, prie televizorių ekranų pritraukusi daugiau nei pusę milijono žiūrovų. Tiesa, jau po savaitės tie įspūdingi skaičiai gali kiek sumažėti - jei LNK nuspręs tuo pačiu metu rodyti kaip tik dabar aktyviai reklamuojamą savo muzikos šou „Žvaigždžių duetai“.
 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų