Pereiti į pagrindinį turinį

Kartu kurs "Visa" kortelę mobiliesiems telefonams

2009-02-23 15:43
Kartu kurs "Visa" kortelę mobiliesiems telefonams
Kartu kurs "Visa" kortelę mobiliesiems telefonams / Ingos Juodytės nuotr.

Mažmeninis elektroninių mokėjimų tinklas "Visa Europe" ir "Visa Inc." bendradarbiaus su GSM asociacija plėtojant mobiliųjų pinigų pervedimų, mobiliųjų atsiskaitymų ir susijusių paslaugų standartus. Tai leis mobiliųjų prietaisų gamintojams ir finansinėms institucijoms pradėti greičiau teikti finansines paslaugas per mobiliuosius įrenginius.

Šiuo metu "Visa" mobiliųjų pinigų pervedimo  programas vykdo keturiolikoje valstybių Europoje, Vidurio rytuose ir Azijoje.

"Sujungus didžiausią pasaulyje mažmeninį elektroninių mokėjimų tinklą ir populiariausią pasaulyje belaidę technologiją,  "Visa" bus galima sieti ne tik su mokėjimo kortelėmis, bet ir mobiliaisiais telefonais. Šis veiksmas pagreitintų mobiliųjų mokėjimų paslaugų plėtrą", - teigė "Visa Inc." produktų vadovė Elizabeth Buse.

Vykdant GSM Asociacijos "Pay-Buy-Mobile" iniciatyvą, "Visa" ir keli GSM tinklų operatoriai įdiegė bandomąsias mobiliųjų mokėjimų programas Kanadoje, Šveicarijoje, Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje, bandymai sėkmingai buvo atlikti Australijoje, Malaizijoje ir Taivanyje. "Visa“ mokėjimo programos buvo įdiegtos į SIM korteles.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų