Pereiti į pagrindinį turinį

Laikas toliau rinkti „Dainų dainą“

2009-01-16 23:11
Laikas toliau rinkti „Dainų dainą“
Laikas toliau rinkti „Dainų dainą“ / Gedimino Bartuškos nuotr. Pirmojo „Dainų dainos“ turo nugalėtojas - Sasha Son.

Šeštadienį per LTV startavęs pirmasis nacionalinės dainos konkursas „Dainų daina" buvo žiūrimiausia laida šalyje. Antrojo atrankos turo dalyvių kovą dėl geriausiojo vardo neabejotinai paaštrins žinia, kad konkurso nugalėtojas vis dėlto atstovaus Lietuvai „Eurovizijoje".

Pirmajame atrankos etapo koncerte daugiausia balų surinko Sasha Son, antri buvo Darius Pranckevičius ir Violeta Valskytė, trečioje vietoje - Violeta Tarasovienė. Vilius Tarasovas buvo ketvirtas. Penktoje liko „69 danguje" merginos, o šeštoje vietoje - Egidijus Sipavičius. Jie pateks į pirmąjį pusfinalį.

Šį šeštadienį  21 val. vyksiančiame antrajame „Dainų dainos" atrankos konkurse dalyvaus „Yva“, „Biplan“, „Siela“, „Kastaneda“, Deivis, Urtė, „Bix“, Linas Adomaitis, Taja, Rosita Čivilytė ir Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė, Soliaris, Greta ir „Sel“.  

Projektas „Dainų daina" ir tęsis iki vasario 14 d. Iš viso LTV žiūrovai pamatys šešis „Dainų dainos" koncertus. Po trijų atrankos koncertų į pusfinalį iš viso pateks 18 dalyvių. Dar du dalyvius į pusfinalį deleguos LRT. Tokiu būdu dviejuose pusfinalio koncertuose dalyvaus po dešimt atlikėjų. Dešimt iš jų (po penkis iš kiekvieno pusfinalio) pateks į finalinį koncertą.

Visus „Dainų dainos“ konkurso rezultatus lems žiūrovų balsavimas skambučiais ir trumposiomis žinutėmis. Iš vieno telefono numerio balsuoti galima 3 kartus. Balsai skaičiuojame dešimtyje Lietuvos apskričių (kiekvienoje atskirai). Pagal dainos užimtą vietą skiriami balai, o sudėjus visus balus, gaunamas galutinis rezultatas.
 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų