Pereiti į pagrindinį turinį

"Microsoft" pristatė lietuvišką savo naršyklės versiją

2009-04-29 12:50
"Microsoft" pristatė lietuvišką savo naršyklės versiją
"Microsoft" pristatė lietuvišką savo naršyklės versiją / "Microsoft" nuotr.

Bendrovė „Microsoft“ pristatė lietuvišką interneto naršyklės „Internet Explorer 8“ versiją. Visa programos vartotojo sąsaja išverta į lietuvių kalbą, be to, naujoji naršyklės versija pasižymi didesne darbo sparta, pagerinta asmeninės informacijos apsauga.

Naujas „Internet Explorer 8“ savybes – naršymo spartintuvus (angl. accelerators) ir skiltis (angl. web slices) – savo lankytojų patogumui jau pritaikė ir populiarūs lietuviški tinklalapiai.

„Internet Explorer 8“ vartotojai gali įsidiegti naršymo spartintuvus, suderinamus su informacinių paslaugų svetaine 118.lt ir tinklalapiu klase.lt. Pasinaudoję skiltimis jie taip pat gali patogiai sekti fotografijos entuziastų tinklalapio www.fotokudra.lt atnaujinimus. „Internet Explorer 8“  priedai įdiegiami bandant pirmąsyk jais pasinaudoti suderinamame tinklalapyje.

Lietuvišką interneto naršyklės „Internet Explorer 8“ versiją galima parsisiųsti iš "Microsoft" tinklalapio. Su lietuviškais tinklalapiais suderinami naršyklės priedai veikia ir angliškoje, ir lietuviškoje „Internet Explorer 8“ versijose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų