Planšetės su skambinimo funkcija: nepatogu, bet populiaru

  • Teksto dydis:

Planšetiniai kompiuteriai dėl savo matmenų neatrodo patogūs telefoniniams skambučiams atlikti, tačiau Azijoje šiuo klausimu laikomasi visiškai priešingos nuomonės.

Kompanijos "IDC" analitikų atlikta apklausa rodo, jog kai kurie vartotojai yra pasiryžę sulaukti patrauklių savo kaina ir specifikacijomis planšetinių kompiuterių su balso skambučių palaikymu, nei šiuo metu įsigyti planšetofoną.

Šių metų II ketvirčio statistika rodo, kad Azijos ir Ramiojo vandenyno regione buvo realizuota 13,8 mln. planšetinių kompiuterių, iš kurių 25 proc. palaiko balso skambučių funkciją. Per metus tokių planšetinių kompiuterių tiekimas padidėjo 60 proc. Pavyzdžiui, Indijoje ir Indonezijoje pusė visų parduodamų planšečių turi tokią galimybę.

Reikia pažymėti, kad visi šie planšetiniai kompiuteriai turi operacinę sistemą Android. Vis tik minėto tyrimo rezultatai ir pateikiama statistika nutyli, ar vartotojai iš tikrųjų tokius planšetinius kompiuterius naudoja balso skambučiams, o galbūt ši galimybė taip ir lieka neišnaudota.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių