Pereiti į pagrindinį turinį

"Visa" apie operacijas kortelėmis praneš telefonu

2009-07-23 14:23
"Visa" apie operacijas kortelėmis praneš telefonu
"Visa" apie operacijas kortelėmis praneš telefonu / Ingos Juodytės nuotr.

„Visa Europe“ išbando naują mobiliąją paslaugą, kuri „Visa“ kortelių turėtojams leis informaciją apie jomis atliktus atsiskaitymus gauti realiu laiku. Informacija apie įvykdytus mokėjimus, jų laiką, vietą ir sumą bus iš karto siunčiama į vartotojo mobilųjį telefoną.

Naująja paslauga galės naudotis debeto, kredito ir išankstinio mokėjimo kortelių savininkai. Tikimasi, kad ši informacija leis klientams ramiau atostogauti, linksmintis ar apsipirkti parduotuvėse. „Visa“ kortelių savininkai galės pasirinkti, kaip informaciją apie mokėjimus jie norėtų gauti: trumpąją žinute, elektroniniu paštu ar į sumanųjį telefoną („iPhone“, „Android“, įdiegus papildomą programą).

Šiuo metu naująją paslaugą bando „Visa“ darbuotojai Didžiojoje Britanijoje. Netrukus planuojama ją pasiūlyti „Visa“ sistemos bankams, per kuriuos naujoji technologija turėtų pasiekti vartotojus.

Spėjama, kad ateityje dal labiau patobulinus šią paslaugą, vartotojai galės patys nusistatyti jų gaunamų žinučių formatą. Pavyzdžiui, keliaujant užsienyje, gaunamuose priminimuose išleidžiamos sumos galės būti iškart konvertuojamos į vartotojo vietinę valiutą, tai leistų vartotojui lengviau sekti ir kontroliuoti savo biudžetą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų