Pereiti į pagrindinį turinį

„Nokia“ kuria revoliucinį, visus nurungsiantį išmanųjį telefoną

2012-03-22 15:19
„Nokia“ kuria revoliucinį, visus nurungsiantį išmanųjį telefoną
„Nokia“ kuria revoliucinį, visus nurungsiantį išmanųjį telefoną / Scanpix nuotr.

Kompanija Nokia nuolat stengiasi atsigriebti už sugaištą laiką ir surasti naują vietą rinkoje su išmaniaisiais telefonais Lumia. Be asortimento plėtimo, suomiai ketina daug dėmesio skirti inovaciniams sprendimams. Kaip neseniai interviu suomių laikraščiui Kauppalehti pareiškė Nokia dizaino padalinio vadovas Marko Ahtisaari, šiuo metu kompanija kuria naują revoliucinį telefoną, kuris konkurentams nepaliks nė vieno šanso.

Pagrindinis Nokia dizaineris pareiškė, jog Apple iPhone esanti iOS vartotojo sąsaja yra per silpna ir paini. „Kelias iš virtuvės į valgomąjį visada eina per paradinį įėjimą“, – taip jis kalbėjo apie vieno iš didžiausio konkurento produktą. Kartu jis tokias operacines sistemas, kaip Symbian ir Android, apibūdino kaip „lėlių nameliais“ su baldais, kuriuos galima perstumdyti. Tuo tarpu Windows Phone grafinę vartotojo sąsają M. Ahtisaari apibūdino kaip savaime suprantamą, natūralų. Naujas revoliucinis išmanusis telefonas leis šią sistemą padaryti tikra ateities platforma.

Kažkokių konkrečių detalių apie naują įrenginį Nokia atstovas nepateikė, tačiau iš interviu kai kurie ekspertai padarė išvadą, jog naujas telefonas turės kažką panašaus į Microsoft Kinect kontrolerio ir asmeninio asistento Apple Siri hibridą. Aišku, kol tai nėra komercinis ar artimas jam produktas, jokių debiuto rinkoje datų taip pat nebuvo pateikta. Paslaptingi gi tie suomių vyrukai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų