Gardžios sriubos receptas žaliavalgiams ir sveiko maisto šalininkams.
Sudėtinės dalys:
Salieras, 30 g
Kedro riešutai, 30 g
Obuolys, 1 vnt.
Avokadas, 1 vnt.
Svogūnas, 1 vnt.
Agurkas, 1 vnt.
Citrinos sultys, 1 v. šaukštas
Bazilikas, žiupsnelis
Druska, žiupsnelis
Krapai, žiupsnelis
Gaminimas:
Šaltsriubės receptas dviems.
Visus ingredientus (saliero kotas, sauja kedro riešutų, luptas obuolys (be sėklalizdžių), vieno avokado minkštimas, saujelė krapų, svogūnas, šaukštas citrinos sulčių, pusė agurko, žiupsnelis drusko ir baziliko) dedame į elektrinio smulkintuvo talpą ir susmulkiname iki vientisos masės.
Likusią dalį ilgavaisio agurko sutarkuojame tiesiai į lėkštes, užpilame sriubą. Pagardiname šlakeliu pomidorų padažo ir smulkinto kajeno (uoginėss paprikos). Skanaus!
Receptą parengė Irena Žentalytė
Naujausi komentarai