Pereiti į pagrindinį turinį

Amerikietiškas obuolių pyragas, kurį B. Nicholson iškepė ne iš pirmo karto

2017-11-26 06:21
LRT

„Labai mėgstu saldumynus ir gardumynus, bet juos kepu tik savaitgaliais“, – sako savo televizinėje virtuvėje besisukanti Beata Nicholson ir čia pat siūlo puikų receptą savaitgalio desertui – amerikietišką obuolių pyragą.

„Beatos virtuvė“ nuotr.

„Šis kepinys yra įkvėptas amerikietiško obuolių pyrago, bet pritaikytas mūsų lietuviškoms virtuvėms. Bent jau aš savo virtuvėje neturiu tradicinės amerikietiško obuolių pyrago kepimo formos, o daugelio lietuvių virtuvėje galima rasti paprastą atsegamą torto formą, kurią puikiai galima panaudoti ir šio deserto gaminimui“, – tvirtina B. Nicholson.

Žinoma kulinarė atvirai priduria, jog ji pati šį pyragą kepė ne vieną kartą, kol atrado puikų receptą, kurį gali pasiūlyti ir savo laidos žiūrovams.  

„Ne vieną kartą bandžiau, kol galų gale atradau tą tinkamą tešlą, tinkamą gaminimo būdą. Nors pyragas atrodo ganėtinai įspūdingai, gaminimas nėra toks jau sudėtingas“, – pažymi žurnalistė.

Pyragui prireiks sviesto, cukraus pudros, druskos, miltų, grietinės, obuolių, cinamono, cukraus ir citrinos sulčių.

Kaip atrodo gaminimo procesas, žiūrėkite vaizdo įraše.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų