Pereiti į pagrindinį turinį

Apelsininiai blyneliai

2016-04-21 09:35
jokuboreceptai.lt

Įprasti miltiniai blyneliai kiek kitaip – su vaisiaus minkštimu.

Shutterstock nuotr.

Sudėtinės dalys:

Kiaušinis, 4 vnt.

Grietinėlė, 150 ml

Miltai, 2 stiklinė

Cukrus, 100 g

Vanilinis cukrus, žiupsnelis

Apelsinas, 2 vnt.

Gaminimas:

Kiaušinius išsukime su cukrumi.

Apelsinų minkštimus sutrinkime trintuvu (gali būti ir daugiau kaip 2 apelsinai). Sutrintą masę kartu su grietinėle supilkime į kiaušinių sukinį ir gerai išmaišykime. Suberkime miltus ir žiupsnelį vanilinio cukraus, išmaišykime iki vienalytės masės.

Įkaitintoje ir riebalais išteptoje keptuvėje apkepkime blynelius iš abiejų pusių.

Skanaukime su grietine ir vyšnių uogiene!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų