Šventėms – nauji skoniai: ką rekomenduoja V. Radzevičius?
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
Maistą galima gaminti ir paprastai, ir taupiai (receptai)3
Daugiau kaip dešimt metų Londone su šeima gyvenančią lietuvę Ligitą Gzimailienę pradėti gaminti kažkada privertė gyvenimas, o dabar jai ruošti maistą, ypač desertus, – mėgstamas laisvalaikio užsiėmimas. Tačiau, matyt, ...
-
Taupi šeimos vakarienė iš mėsos likučių5
Norėdami sutaupyti, gaminame namuose: pasiruošus vakarienę, dalį jos galima pasilikti rytdienos pietums ar įsidėti į darbą. Be to, pavyksta gyventi tvariau, nes galime sunaudoti šaldytuve užsilikusį maistą. Tokiu atveju troškinia...
-
G. Alijeva atrado naują patiekalą: ryte nebereikia vaikams gaminti pusryčių21
Grupės „69“ narė Goda Alijeva jau daugybę metų spindi scenoje, tačiau tai – ne vienintelė jos aistra. Dainininkės gerbėjai socialiniuose tinkluose jau ne kartą galėjo pastebėti, kad tokį pat malonumą ji jaučia ir gamindama. ...
-
Skaniai gaminti tereikia noro ir tikslaus recepto4
Vilniuje gyvenanti Vaida Bernatavičienė mėgsta gaminti, o jos sesuo Vilma Černiauskaitė – fotografuoti. Tad karantino laikotarpiu, kai darbai buvo sustoję, moterys savo pomėgius sujungė gražiam tikslui – pagelbėti virtuvėje tiems, kurie ...
-
Vaikystės skonių lietuvė nepamiršta ir gyvendama Estijoje10
„Virtuvėje aš džiazuoju, ir man tai labai patinka“, – sako jau beveik 20 metų Estijoje gyvenanti lietuvė Neringa Lindman. Gaminti pradėjusi dar mokyklos laikais, šio pomėgio niekada neapleido, o neseniai savo patiekalų re...
-
Užgavėnėms artėjant: ką vadino Šiupinio marčia?
Sotus valgymas per Užgavėnes – vienas būdingiausių papročių visoje Lietuvoje. Daug ir riebiai prisivalgysi per Užgavėnes – sotumo ne tik visam pasninkui, trunkančiam 46 dienas iki Velykų, bet ir visiems metams pakaks. Ir ne tik jo: gyvuli...
-
Šaldytos gėrybės – išsigelbėjimas skubantiems
Jei žvilgtelėsite giliau į savo namų šaldiklį, greičiausiai rasite pakuotę seniai pamirštų šaldytų vaisių ar daržovių. Nuplauti, supjaustyti ir maisto gamybai paruošti ingredientai gali tapti tikru išsigelbėjimu,...
-
Maistas turi būti ir skanus, ir gražiai pateiktas (receptai)5
„Nesu virtuvės šefė, konditerė ar virėja. Aš tiesiog namų šeimininkė, žmona, mama su trupučiu fantazijos“, – prisistato maisto tinklaraščio „Nuo užkandžio iki deserto“ kūrėja Olga Stakucevi...
-
Odontologės receptai – puiki pagalba sportuojantiems2
Vilnietės Aurelijos Vaiciukevičiūtės profesija – odontologė, pomėgiai – bėgimas ir maisto gaminimas, o sportuojantiems žmonėms puikiai tinkančių patiekalų idėjomis ji dalijasi savo instagramo paskyroje „Rožinis avokadas“. ...
-
Tuštinant virtuvės lentynas pravers džiovinimo menas (receptai)
Prisipirkote mandarinų ir nespėjate suvalgyti? Vasarą privirėte uogienių, o dar pernykštės nesuvartotos? Nereikia išmesti – galima sudžiovinti ir mėgaujantis suvalgyti. Džiovinimas – seniausias būdas produktams išsaug...
Klpd.
ONTĖ
Žinovė
yja
Apolonas
Kaip
vidas l.
niam niam
V,L
Radzeviciau
Dabar lepinamės jau kasdien ,
pagarba < Lietuviui
Lietuviui
Šitas
Joptvaiša
Gerai kaip
Sofija
Violeta
Kl