Reikės:
• įvairių salotų rinkinio.
• 200 g vyšnių,
• 150 g kietojo avies sūrio,
• saujelės graikinių riešutų,
• taurės raudonojo vyno,
• 1 šaukštelio medaus,
• 1 šaukšto citrinų sulčių,
• druskos ir pipirų – pagal skonį.
Vyną sumaišykite su medumi, pabarstykite pipirų. Gautame mišinyje porą valandų pamarinuokite vyšnias. Į indą dėkite salotas, suberkite smulkintus graikinius riešutus. Sudėkite iš marinato ištrauktas vyšnias. Pasūdykite. Sūrį supjaustykite specialiu peiliu drožlėmis arba sutarkuokite stambia tarka. Suberkite ant salotų. Į marinatą įpilkite citrinos sulčių, jei norite dar šiek tiek jį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Užpilkite juo salotas.
Naujausi komentarai