Reikės:
- 2 ropių,
 - 2 griežčių,
 - ½ raugintų kopūstų skysčio,
 - 1 svogūno,
 - petražolės šaknies,
 - 2-3 skiltelių česnako,
 - kelių krapo šakelių,
 - druskos ir pipirų – pagal skonį.
 
Nuluptas ropes ir griežčius supjaustykite kubeliais, sumeskite juos į verdantį vandenį, supilkite ir kopūstų skystį. Smulkintą svogūną pakepinkite svieste, ten pat sudėkite ir griežinėliais supjaustytą petražolės šaknį. Pakepinkite dar truputį, po to viską sudėkite į verdančią sriubą. Virkite, kol daržovės suminkštės. Prieš baigiant virti suberkite smulkintus česnaką ir krapus. Patiekdami pagardinkite grietine. Skanaus.
                    
Naujausi komentarai