Pereiti į pagrindinį turinį

Espreso ir kokosų pieno kremo ledai

2015-09-27 07:00
DMN inf.
"Santa Maria" nuotr.

Kokosų piene esantis manganas padeda sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje, kalis – sumažinti kraujospūdį, vitaminas C – stiprinti imunitetą, o cinkas – pristabdyti vėžinių ląstelių augimą, tad tai – beveik vaistinėlė šaldytuve. Be to, kokosų pieną gali vartoti laktozės netoleruojantys žmonės ir tie, kuriuos vargina virškinimo sutrikimai bei sulėtėjęs metabolizmas.

Tai greitai ir paprastai paruošiamas desertas, nereikalaujantis nei gaminimo įgūdžių, nei sudėtingų ingredientų.

Reikės:

1 skardinės „Santa Maria“ kokosų pieno kremo;

1/3 puodelio granuliuoto cukraus;

1 arbatinio šaukštelio vanilės esencijos;

2 puodelių šviežiai virtos espreso kavos;

Tam, kad ledai būtų minštesni, galima įpilti pusę šaukštelio degtinės.

Gaminimas:

Į nedidelį indą supilkite kokosų pieną, cukrų ir vanilės ekstraktą, kaitinkite tol, kol cukrus ištirps. Nuimkite indą nuo ugnies ir įmaišykite degtinę. Visą masę gerai išplakite kokteilinėje ir stingdinkite šaldiklyje apie 2 valandas, o dar geriau – per naktį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų