Pereiti į pagrindinį turinį

Gardžiausias kinų maistas – "Kinų rožėje"

2009-09-12 23:59
Jauku: "Kinų rožės" restoranai vilioja geru maistu ir malonia atmosfera.
Jauku: "Kinų rožės" restoranai vilioja geru maistu ir malonia atmosfera. / Redakcijos archyvo nuotr.

"Kinų rožė" – restoranas, kuriam nereikia reklamos. Kalbos apie jį perduodamos iš lūpų į lūpas. Per dešimt veiklos metų jis kinų maisto gerbėjams tapo vienu mėgstamiausių.

Lankytojų daugėja

"Viskas paprasta. Vieną kartą žmogus ateina pas mus atsitiktinai. Patinka atmosfera, aptarnavimas, valgis, tai ko daugiau reikia? Kitą dieną jis jau ateina su draugu, o paskui, žiūrėk, švenčia pas mus gimtadienį. Todėl ir žmonių pas mus netrūksta", – džiaugėsi "Kinų rožės" direktorė Laima.

"Kinų rožės" restoranuose lankytojai gali rinktis iš daugiau nei 300 patiekalų, užsukti greitai pavalgyti dienos pietų ar jaukiai praleisti vakarą. "Lankytojai žino, kad pas mus kainos tikrai atitinka kokybę, todėl nenori mūsų keisti į kitus restoranus. O mes, žinoma, jiems už tai atsidėkojame savo dėmesiu", – sakė ponia Laima.

Kiekvienas restoranas skirtingas

Pirmas restoranas "Kinų rožė" buvo atidarytas prieš dešimt metų. Skanus maistas, jauki aplinka – nieko keista, kad nuolatinių lankytojų čia netrūko, todėl dabar Vilniuje veikia jau trys "Kinų rožės". Kiekviena jų – šiek tiek kitokia, nors aukščiausios maisto kokybės reikalavimai išlieka visur.

Seniausias restoranas "Kinų rožė" yra adresu Kauno g. 15. Jame turėtų apsilankyti tie, kas supranta, ką reiškia šviežios žuvies skonis. Čia nereikės abejoti, ar jūsų neapgavo ir žuvies neištraukė iš šaldiklio, – išsirinksite patinkančią žuvį, plaukiojančią akvariume restorane, o virėjai ją pagavę iškart gardžiai paruoš.

"Kinų rožėje", adresu J.Jasinskio g. 6, nesidrovėkite pasikalbėti su virėjais. Maistą jie ruošia salėje, todėl galite ne tik stebėti, kaip viskas daroma, bet ir prieiti pasikonsultuoti, pabendrauti.

Naujausias restoranas "Kinų rožė" prekybos centre "Helios City" (Savanorių pr. 1) – šiuolaikiškas ir modernus. Prie kiekvieno staliuko įrengti elektroniniai valgiaraščiai, juose galima ne tik išsirinkti patiekalą, pamatyti jo nuotrauką, bet ir sužinoti restorano naujienas, paskaityti įdomią informaciją apie Kiniją.

Savo lankytojų nepamiršta

Nuolatiniai "Kinų rožės" lankytojai žino, kad čia bet kurią dieną jų gali laukti malonios staigmenos. Netikėtos šventės, simbolinės dovanėlės – restoranai "Kinų rožė" moka sukurti jausmą, kad čia visada esi laukiamas. Žmonės ateina tiesiog papietauti ar pavakarieniauti ir netikėtai atsiduria šventės sūkuryje – taip atsitinka bent keletą kartų per metus.

Tradicija tapo "Kinų rožės" restoranuose švenčiami kinų Naujieji metai. Tie, kuriems nors kartą teko juose dalyvauti, būtinai nori grįžti dar kartą. Moters dieną nė viena neišeina pro restorano duris be gėlės rankose. Nepraleidžiama nepaminėta Vaikų gynimo diena, Kalėdų laikotarpiu galite pietauti skambant jaukiai gyvai muzikai, o kur dar paties restorano kolektyvo sugalvotos šventės. Pavyzdžiui, Rožių diena, kai visas restoranas skendi šiose gėlėse, jos dalijamos lankytojams, o šie gali rinktis patiekalus iš specialaus valgiaraščio. Kur dar jūs galite paragauti rožių žiedlapių salotų?

"Mums svarbiausia – nepamiršti savo lankytojų. Nuolatinius klientus per Kalėdas pradžiuginome dovanėlėmis, buvo labai malonu matyti, kaip jie nustebo atėję valgyti ir gavę dovanų", – šypsojosi restorano vadovė Laima.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų