Pereiti į pagrindinį turinį

Gruzdintos karališkosios krevetės su špinatų pagardu

2014-12-25 08:00
Shutterstock nuotr.

Žuvies patiekalai neapsiriboja vien žuvies file ar silke pataluose. Pavyzdžiui Kalėdinį meniu galite paįvairinti ir krevetėmis su špinatu pagardu.

80 g persijotų kvietinių miltų išmaišyti su 5 g druskos, 1 g žuvies prieskonių mišinio su česnaku, 1 g maltų raudonųjų saldžiųjų paprikų.

200 g užšaldytų karališkų nuluptų krevečių uodegėlių atšildyti. Uodegėles apvolioti miltuose ir gruzdinti gruzdintuvėje, kol gražiai apskrus. Patiekti papuoštas petražolės šakele su špinatų pagardu, skrudinta balta duona.

Žaliajam špinatų pagardui trintuvu suplakti 30 g špinatų, 30 g grietinėlės, 2 g išspausto česnako, 2 g sojų padažo, žiupsnelį maltų juodųjų pipirų, sud

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų