Pereiti į pagrindinį turinį

Ir saulėtam, ir sužvarbusiam rudens rytui

2015-10-16 09:12
Danutės Kunčienės nuotr.

Nenuilstanti sveikos mitybos propaguotoja ir sveikų receptų kūrėja Danutė Kunčienė įsibėgėjančio rudens rytą pasveikino sukurdama šį receptą ir patiekalą pagal jį.

Reikės:

1 kepto burokėlio,

1 obuolio,

1 saldaus svogūno,

obuolių sulčių, daigintų ir patroškintų avinžirnių, didelės salotos lapų.

Paruošimo būdas:

Nulupti virtą (ar keptą) burokėlį, sutarkuoti stambia tarka. Taip pat sutarkuoti obuolį ir svogūną, pašlakstyti pagal skonį obuolių sultimis, paskaninti druska. Gerai išmaišyti, įberti avinžirnių, masę dalimis įsukti į salotų lapus ar pateikti kitaip.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų