Pereiti į pagrindinį turinį

Išbandykite: Tiškevičiaus virtiniai – receptas iš senos kulinarijos knygos

„Žymiai paprasčiau parduotuvėje nusipirkti pakelį šaldytų virtinių, nei pasigaminti naminių. Bet žinokite – naminiai virtiniai yra tikrai verti to darbo“, – sako laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir pristato senovinį receptą.

Laidos „Beatos virtuvė“ nuotr.

Tešlai pasigaminti prireiks miltų, šilto vandens ir druskos. Įdarui – riebios maltos kiaulienos, smulkiai supjaustytos rūkytos šoninės, svogūnų, pievagrybių, saujelės džiovintų mirkytų voveraičių, kiaušinio.

Visas receptas – vaizdo įraše.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų