Tešlai pasigaminti prireiks miltų, šilto vandens ir druskos. Įdarui – riebios maltos kiaulienos, smulkiai supjaustytos rūkytos šoninės, svogūnų, pievagrybių, saujelės džiovintų mirkytų voveraičių, kiaušinio.
Visas receptas – vaizdo įraše.
„Žymiai paprasčiau parduotuvėje nusipirkti pakelį šaldytų virtinių, nei pasigaminti naminių. Bet žinokite – naminiai virtiniai yra tikrai verti to darbo“, – sako laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir pristato senovinį receptą.
Tešlai pasigaminti prireiks miltų, šilto vandens ir druskos. Įdarui – riebios maltos kiaulienos, smulkiai supjaustytos rūkytos šoninės, svogūnų, pievagrybių, saujelės džiovintų mirkytų voveraičių, kiaušinio.
Visas receptas – vaizdo įraše.
Naujausi komentarai