Mėsos mėgėjai tikrai liks neabejingi šiam gardžiam ir sultingam patiekalui.
4 asmenims reikės:
700 g jautienos išpjovos
400 g pievagrybių
400 g vynuoginių pomidorų
200 g ridikėlių
mėgstamų salotų
Padažui:
4 šaukštų krienų
6 šaukštų grietinės
2 šaukštų majonezo
šlakelio citrinų sulčių
druskos, pipirų
Gaminimas:
1. Jautieną pagardinkite druska, pipirais ir iškepkite keptuvėje. Mėsą supjaustykite.
2. Taip pat lengvai apkepkite pjaustytus grybus ir pomidorus.
3. Susmulkinkite ridikėlius ir salotų lapus.
4. Sumaišykite padažui skirtas sudedamąsias dalis.
5. Mėsą sumaišykite su keptomis ir šviežiomis daržovėmis, pagardinkite padažu.
Patarimas:
Didkepsnį pabarstykite druska, pipirais ir kepkite 2 min. Kiekvieną pusę. Tuomet keptuvę uždenkite maistine folija ir palikite 5 min. Pastovėti.
Receptą Jums dovanoja
Nusipirkite visko, ko reikia šiam pateikalui pagaminti vieno mygtuko paspaudimu interneto parduotuvėje www.zzz.lt.
Naujausi komentarai