Paragaukite: karštas užkandis "Ežys" Pereiti į pagrindinį turinį

Paragaukite: karštas užkandis "Ežys"

2015-04-28 14:21 klaipeda.diena.lt inf.
Paragaukite: karštas užkandis "Ežys"
Paragaukite: karštas užkandis "Ežys" / Shutterstock nuotr.

Šįkart siūlome pasigaminti karštą užkandį "Ežys".

Reikės

1 batono,
2 valgomųjų šaukštų pesto padažo,
200 g mocarelos,
žiupsnelio druskos,
pagal skonį pipirų,
saujos laiškinių česnakų.

Paruošimo būdas

Batoną pjaukite kaip įprasta riekelėmis, tačiau neperpjaukite, bet tik įpjaukite. Taip pjaustykite riekeles per batono plotį, vėliau per ilgį, kad iš batono išeitų "ežys" su stačiakampiais spygliais.

Įpjovas pašlakstykite pesto padažu ir prikaišiokite mocarelos griežinėlių. Pabarstykite druska, pipirais ir smulkiai pjaustytais laiškiniais česnakais.

Paruoštą batoną iki vidurio apgaubkite kepimo folija. Kepkite 15 min. iki 180 C įkaitintoje orkaitėje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra