Savaitgalio pietų stalą verta papuošti ir tradiciniu varškės sūriu, kuriam neįprastą skonį suteiksite pagardindami jį prieskoniais.
Reikės:
1 varškės sūrio,
1 šaukšto majonezo,
2–3 česnakų skiltelių,
1–2 šaukšteliai kmynų,
1 žiupsnio maltų aitriųjų paprikų,
1 žiupsnio kapotų šviežių petražolių.
Gaminimas:
Varškės sūrį padėkite ant riebalais pateptos folijos, aptepkite majonezu, apibarstykite smulkiai sukapotais česnakais, kmynais, pipirais. Tada sūrį suvyniokite į foliją ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie pusvalandį. Baigdami kepti, foliją praskleiskite ir pakepkite dar dešimt minučių, kol sūrio viršus gražiai apskrus. Patiekdami sūrį pabarstykite susmulkintomis petražolėmis. Skanaus!
Naujausi komentarai