Renkatės, ką pasigaminti vakarienei? Kepti ešeriai puikus pasirinkimas, neatimantis daug laiko, tačiau labai gardus!
Reikės (3 porcijoms)
6 standartinio dydžio ežero ar marių ešeriukų,svogūnų laiškų,
aliejaus,
druskos,
5 valgomųjų šaukštų miltų,
2 šaukštų grietinės,
1 paprikos,
prieskonių.
Paruošimo būdas
Ešerius nuskusti, išimti vidurius. Apibarstyti druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvolioti miltuose. Dėti į įkaitintą keptuvę ir kepti, kol gražiai apskrus.
Kubeliais supjaustyti papriką ir susmulkinti svogūnų laiškus. Viską suberti į keptuvę ir kepti, kol daržovės suminkštės, įdėti grietinės ir dar kelias minutes troškinti. Šį troškinį užpilti ant iškeptų ešerių.
Naujausi komentarai