Pereiti į pagrindinį turinį

Kepti ešeriukai su svogūnų laiškais ir paprika

2014-07-31 16:00
DMN inf.

Renkatės, ką pasigaminti vakarienei? Kepti ešeriai puikus pasirinkimas, neatimantis daug laiko, tačiau labai gardus!

Shutterstock nuotr.

Renkatės, ką pasigaminti vakarienei? Kepti ešeriai puikus pasirinkimas, neatimantis daug laiko, tačiau labai gardus!

Reikės (3 porcijoms)

6 standartinio dydžio ežero ar marių ešeriukų,svogūnų laiškų,

aliejaus,

druskos,

5 valgomųjų šaukštų miltų,

2 šaukštų grietinės,

1 paprikos,

prieskonių.

Paruošimo būdas

Ešerius nuskusti, išimti vidurius. Apibarstyti druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvolioti miltuose. Dėti į įkaitintą keptuvę ir kepti, kol gražiai apskrus.

Kubeliais supjaustyti papriką ir susmulkinti svogūnų laiškus. Viską suberti į keptuvę ir kepti, kol daržovės suminkštės, įdėti grietinės ir dar kelias minutes troškinti. Šį troškinį užpilti ant iškeptų ešerių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų