Pereiti į pagrindinį turinį

Krekeriai su linų sėmenimis

2015-07-23 08:20
Shutterstock nuotr.

Sveikuoliška užkandėlė su linų semėnimis tikrai nenuvils.

Reikės:

2 stiklinių kvietinių miltų,

1 stiklinės pieno,

1 šaukštelio druskos,

2 šaukštų sviesto,

½ šaukštelio kepimo miltelių,

5 šaukštų kviečių sėlenų,

½ skrudintų sėmenų sėklų.

Gaminimas:

Sudėkite į dubenį skrudintas ir kviečių sėlenas, miltus, sviestą, kepimo miltelius, druską, viską išmaišykite ir supylę pieną gerai išminkykite iki vientisos masės. Išminkytą tešlą padėkite į šaldytuvą ketvirčiui valandos Pašaldytą tešlą iškočiokite ir supjaustykite trikampiais. Dėkite krekerius į miltais pabarstytą skardą, dėkite į įkaitusią orkaitę ir kepkite apie ketvirtį valandos 150 laipsnių temperatūroje, kol krekeriai gražiai apskrus. Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų