Pereiti į pagrindinį turinį

Moliūgų ir ryžių košė

2015-06-13 06:00
DMN inf.
Amerikietis iš moliūgo pasigamino valtį
Amerikietis iš moliūgo pasigamino valtį / Scanpix nuotr.

Moliūguose yra daug naudingų vitaminų ir karotino. Ši daržovė yra lengvai virškinama, be to, dera su daugeliu įvairių maisto produktų.

Reikės:

400 g moliūgo,

2 stiklinių pieno,

0,5 stiklinės ryžių,

50 g sviesto,

pusės šaukštelio cukraus.

Paruošimo būdas:

Nuplaukite ryžius ir vandenyje juos virkite apie 10 min., kad dar ne visai išvirtų. Moliūgą supjaustykite kubeliais ir virkite piene, kol suminkštės. Tada supilkite šią masę į ryžius, įdėkite sviesto ir dar šiek tiek pavirkite, kad ryžiai visiškai išvirtų. Paskaninkite košę sviestu ir palikę ją pabrinkti 10 min., valgykite.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų