Cukinijų kepsneliai su avinžirnių miltais
Maistingi ir greitai paruošiami kepsneliai. Prieskonius galite rinktis pagal save! Puikiai tiks ir šviežios petražolės ar krapai. Tiekite su natūraliu sojų jogurtu ar augaline grietinėle.
Ko reikės (2 porcijoms):
• 300 g tarkuotos cukinijos
• 100 g avinžirnių miltų
• 2 v.š. maistinių mielių dribsnių
• 1 svogūno
• 1 skiltelės česnako
• 1/2 a.š. pipirų
• 1/2 a.š. kumino
• 1/2 a.š. ciberžolės
• 1/2 a.š. kepimo miltelių
• Žiupsnio druskos
• 1-2 v.š. aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas:
1. Nuo cukinijų nusunkiame vandenį. Svogūną ir česnaką susmulkiname.
2. Į cukinijų masę sudedame miltus, kepimo miltelius, prieskonius, svogūnus bei česnaką. Viską labai gerai išmaišome.
3. Keptuvėje įkaitiname nedidelį kiekį aliejaus. Rankomis formuojame kepsnelius ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Skanaus!
Naujausi komentarai