Pereiti į pagrindinį turinį

Nusikelkite į Italiją pasigamindami tradicinių virtinukų

2017-11-17 14:26
LRT

Siūlome pasigaminti itališkų virtinukų „nioki“ su pomidorų padažu ir rūkytu sūriu.

Pixabay nuotr.

Receptą pristato restorano „Sorrentino“ vyr. virtuvės šefas Michele Sorrentino.

Virtinukams jums reikės šių produktų:

0,5 l vandens,

500 g itališkų miltų,

žiupsnelio druskos,

680 g itališko pomidorų padažo,

150 g rūkytos mocarelos,

kelių šaukštelių pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus,

skiltelės česnako,

kelių lapelių baziliko.

Kaip gaminti – įraše.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų