Pereiti į pagrindinį turinį

"Oranžinį barą" Vienuolio gatvėje keičia baras "Juoda raudona"

2009-10-24 13:59
Erdvu: bare "Juoda raudona" vienu metu gali linksmintis daugiau nei pusantro šimto žmonių.
Erdvu: bare "Juoda raudona" vienu metu gali linksmintis daugiau nei pusantro šimto žmonių. / Redakcijos archyvo nuotr.

Kebabais garsėjusį "Oranžinį barą" (Vienuolio g. 4) pakeitė baras "Juoda raudona". Dabar kebabų čia – nė kvapo. Juos pakeitė ant grotelių kepami patiekalai.

"Kad ir kiek einame į kinų, japonų restoranus, ragaujame jų maisto, galiausiai vis tiek grįžtame prie lietuviškos virtuvės", – įsitikinęs vienas iš baro "Juoda raudona" savininkų Marius Meteliūnas. Todėl su kolega Rolandu Žemuškevičiumi perėmę barą į savo rankas jie nusprendė griebtis esminių pokyčių.

"Kebabai – "kioskinis" maistas, bent taip jis gaminamas Lietuvoje, todėl nusprendėme jo atsisakyti. Keliolika metų dirbame šioje srityje, todėl žinome, kaip maistas turi būti ruošiamas ir kaip patiekiamas", – tikino R.Žemuškevičius.

Baro interjeras pasikeitė nedaug. Kas "Oranžiniame bare" buvo lankęsis vos kartą ar du, skirtumą sunkiai pastebės. Didžiausi pokyčiai – valgiaraštyje. Baro "Juoda raudona" išskirtinumas – visus metus ant grotelių kepami patiekalai: šašlykai, kepsniai, mėsos, žuvies, vegetariški valgiai.

Dienos pietus bare galite rinktis iš trijų variantų nuo 7,9 iki 12,9 lito. Kiekvieną dieną patiekalai skiriasi, bet tarp jų būtinai yra paruoštų ant grotelių. Kiti patiekalai – apie 10–15 litų. "Nedarome žvaigždžių vakarėlių, kokio nors dirbtinio puošnumo. Dirbame paprastam žmogui", – sakė M.Meteliūnas.

Daugiausia lankytojų baras sulaukia vakarais, ypač kai vyksta sporto varžybos, nes jas galima stebėti dideliuose ekranuose. Savaitgalio vakarais bare vyksta diskotekos, teminiai vakarėliai.

Vienas didžiausių baro pranašumų užkietėjusiems vakarėlių liūtams – penktadieniais ir šeštadieniais baras veikia net iki 8 val. "Kad ir koks paros metas, bare visuomet esame bent vienas iš mūsų, nes norime būti tikri, kad kiekvienas klientas patenkintas. Dabar dirbsime, kol viskas įsibėgės, o apie poilsį galėsime vėliau pagalvoti", – šypsojosi baro savininkai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų