Pereiti į pagrindinį turinį

Pasaka gali virsti tikrove

2009-12-12 23:59

Naujųjų metų naktį klausotės gyvos muzikos, mėgaujatės gardžiais valgiais ir šampano purslais, o vidurnaktį aplink jus pradeda kristi žvaigždės. Neįtikima? Tačiau įmanoma, jei švęsite kavinėje-bare "Paukščių takas".

Naktis tarp fejerverkų

Apsilankymas "Paukščių take", įsikūrusiame televizijos bokšte, ypatingas kiekvieną kartą. Tik čia galima pakilus į dangų stebėti visą miestą, susiraizgiusias jo gatves ir vakarais po truputį įsižiebiančias šviesas, automobiliais namo skubančius žmones. Vis dėlto gražiausius įspūdžius patyrė tie, kuriems nusišypsojo laimė sutikti šioje stebuklingoje vietoje Naujuosius metus – šių akimirkų jie nepamirš visą gyvenimą.

Paskutinį metų vakarą čia visuomet skamba gyva muzika – pernai klausytojų širdis virpino smuiko ir gitaros duetas, šiemet programą jau repetuoja gyvos muzikos grupė "Frank Orchestra", kurioje dviem žavioms dainininkėms muzikantai pritars pianinu ir saksofonu.

Vakarui įsibėgėjus laikas iki vidurnakčio pralekia nepastebimai. O tuomet, lyg pasakoje, iš dangaus pradeda lyti žvaigždėmis. Nuo televizijos bokšto naujametę naktį šaudomi fejerverkai, o "Paukščių tako" lankytojai būna tarp jų.

Atmosfera suvienija žmones

"Pradžioje žmonės būna tik su sava kompanija, tačiau vėliau susidraugauja, vidurnaktį sveikina vieni kitus, apsikabina, kartu vaišinasi šampanu. Ši ypatinga atmosfera kažkaip stebuklingai sujungia žmones – tą vakarą visi tampa labai artimi", – pasakojo "Paukščių tako" direktorė Gražina Junevičienė.

Ji su šypsena prisiminė eksperimentą, kai vienais metais paprašė muzikantų vidurnaktį užgroti Lietuvos himną – svečius tai paveikė taip stipriai, kad ne vienas iškilmingą akimirką nesulaikė ašarų.

Aukščiausia maisto kokybė

Nors šie metai kavinei-barui "Paukščių takas" buvo nelengvi, jo vadovė nusprendė kokybės kartelės nenuleisti, todėl vakaro svečiai galės mėgautis puikiais patiekalais ir užkandžiais. Vakaro valgiaraštis – elnienos kepsnys su sluoksniuotomis keptomis daržovėmis ir bruknių bei raudonojo vyno padažu, užkandžių rinkinys, vaisiai, sūriai, gaivieji gėrimai.

"Tiesiog negaliu taupyti maistui. Yra žmonės, kurie pas mus švenčia jau kelerius metus iš eilės ir kiekvieną kartą atsiveda vis daugiau draugų. Kaip atrodys, jei juos nuvilsime? Reikia galvoti, kaip suktis iš esamos padėties. Galų gale, juk žmonės nenustoja eiti į teatrą, koncertus, nenustoja mylėti. Nors ir sunkmetis – gyvenimas tęsiasi", – neprarasti optimizmo ragino G.Junevičienė. Pradėkite naujuosius metus įspūdingai – tegu jų atsiminimas šildys jus visus metus.


Informacija

Iki šv. Kalėdų pakilti į televizijos bokštą pensininkams ir studentams – tik 9 litai.

Naujųjų metų naktis "Paukščių take" suaugusiesiems – 340 litų, vaikams – 100 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų