Patarė, ką daryti su moliūgų derliumi: galima panaudoti ir saldiems kepiniams Pereiti į pagrindinį turinį

Patarė, ką daryti su moliūgų derliumi: galima panaudoti ir saldiems kepiniams

2017-10-08 19:21
LRT TELEVIZIJOS laida „Labas rytas, Lietuva“, LRT.lt

Moliūgas yra itin dėkingas gaminimui, teigia žurnalo „Verdu ir kepu“ vyr. redaktorė Elžbieta Monkevič.

Patarė, ką daryti su moliūgų derliumi: galima panaudoti ir saldiems kepiniams
Patarė, ką daryti su moliūgų derliumi: galima panaudoti ir saldiems kepiniams / Shutterstock nuotr.

Anot jos, moliūgas yra „tinkamas viskam – galima termiškai apdorotą, galima tarkuoti“ ir t.t.

„Tai puiki dirva improvizacijoms“, – teigia E. Monkevič bei prideda, kad moliūgą galima naudoti gaminant vaflius, virtinius, galima jį ir šaldyti.

Daugiau – įraše.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra