Purūs varškės blyneliai

  • Teksto dydis:

Kartais norisi pasmalyžiauti ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Siūlome puikų varškės blynelių receptą, kuris tiks ir pusryčiams ir vakarienei.

Reikės

2 kiaušinių,

3 valgomųjų šaukštų cukraus,

250 g pusriebės varškės,

2 valgomųjų šaukštų grietinės,

žiupsnelio druskos,

0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių,

100 g miltų,

aliejaus kepimui.

Paruošimo būdas

Kiaušinius suplakite su cukrumi šluotele. Ištrinkite su varške mediniu šaukštu.

Į tešlą įmaišykite grietinės ir druskos. Įberkite atskirame inde išmaišytus kepimo miltelius su miltais ir maišykite, kol tešla taps grietinės tirštumo.

Į įkaitintą keptuvę su aliejumi pilkite po valgomąjį šaukštą tešlos ir kepkite po kelias minutes kiekvieną pusę, kol blyneliai taps auksinės spalvos. Tiekite su grietine ir uogiene.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių