Itin nesudėtingas ryžių pomidorinės sriubos receptas. Kam nepatinka aštri sriuba, tam labai patiks ryžių pomidorinė. Išmoksite greitai nulupti pomidorus ir išvirti šią sriubą.
Sudėtinės dalys:
Svogūnas, 1 vnt.
Bulvės, 2 vnt.
Pomidoras, 7 vnt.
Bazilikas, žiupsnelis
Druska, pagal skonį
Kiaulienos faršas, 350 g
Morkos, 1 vnt.
Daržovių sultinys, 3 l
Raudonoji paprika, 1 vnt.
Gaminimas:
Verdančiu vandeniu nuplikykite pomidorus ir pakiškite po šaltu vandeniu – taip lengviau nulupsite pomidorų odelę;
Puode užvirkite vištienos sultinį ir sudėkite pjaustytus pomidorus, smulkintą papriką;
Kol pomidorai ir paprika verda, keptuvėje pakepinkite svogūną, faršą ir morkas (dėkite eilės tvarka, kepdami po 3-4 min);
Į puodą su pomidorais sudėkite smulkiai supjaustytas bulves, keptuvės turinį ir dvi saujas ryžių;
Įdėkite žiubsnelį druskos, pipirų, kaliandros prieskonio, citrinpipirių, kitų sriubos prieskonių (savo nuožiūra) ir virkite apie 20-25 minutes;
Ryžių pomidorinę sriubą valgykite su grietine.
Naujausi komentarai