Pereiti į pagrindinį turinį

Sušių gaminimo mokykla

2009-05-09 09:00
Pagrindai: pusantros valandos mokymų turėtų pakakti, kad suprastumėte sušių gaminimo esmę. Vėliau įgūdžius galėsite tobulinti patys.
Pagrindai: pusantros valandos mokymų turėtų pakakti, kad suprastumėte sušių gaminimo esmę. Vėliau įgūdžius galėsite tobulinti patys. / Redakcijos archyvo nuotr.

Japoniškų patiekalų restoranas "Tokyo" (A.Vienuolio g. 4) pristato naują paslaugą – sušių gaminimo mokyklą, kurioje išmoksite gaminti keturių rūšių sušių patiekalus ir susipažinsite su japoniško maisto tradicijomis.

Per pamoką dalyviai galės išmokti gaminti "California maki" (8 ritinėliai su krevetėmis, avokadais, agurkais, žuvų skraiduolių ikrais), "Avokado maki" (8 ritinėliai su avokadu), "Love" (su lašiša ir žuvų skraiduolių ikrais), "Spicy Thi" (su jūriniu ešeriu) sušius. Specialistai papasakos, kaip tinkamai išvirti ryžius sušiams, parinkti žuvį ir kaip ją pjaustyti.

Po pamokos gaminių galės paragauti ne tik dalyviai, bet ir jų atsivesti svečiai. Grupę sudarys 4–6 dalyviai, vienos pamokos trukmė apie pusantros valandos. Nusprendę išmokti sušių gaminimo meno turi skambinti į restoraną – darbuotojai suderins jums tinkamą laiką. Būtina rezervuotis iš anksto.

Vienam asmeniui mokymų kaina – 50 litų. Į kainą įskaičiuoti visi reikalingi įrankiai ir produktai. "Tiesiog stengiamės būti kuo prieinamesni paprastam žmogui ir pasiūlyti jam aukštą kokybę bei prieinamą kainą", – sakė restorano atstovė Rūta Banytė.

Daugiau informacijos tel. 8 700 55 599.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų