Pereiti į pagrindinį turinį

Vynui – auksas ir liaupsės

2009-08-15 23:59

Jaltoje vykusiame tarptautiniame vynininkų konkurse "Jalta. Zolotoj Grifon 2009" "Anykščių vyno" gaminamas natūralus juodųjų serbentų vynas "Voruta" sulaukė pripažinimo ir buvo apdovanotas aukso medaliu.

Tarptautinio pripažinimo įkvėpta bendrovė ketina plėsti natūralių vynų asortimentą ir netrukus vartotojams pristatyti dar vieną naujieną.

Ukrainos žemės ūkio mokslų akademijai "Maharač", Tarptautinei NVS šalių vynuogininkų ir vynininkų sąjungų federacijai bei Krymo vynininkų sąjungai konkurse buvo pateikta 220 pavadinimų gėrimų: putojančio vyno, vynuogių vyno, konjako, vaisių ir uogų vyno, kitų stipriųjų gėrimų.

"Daugelis šioje kategorijoje konkursui pateiktų vynų buvo pagaminti iš obuolių, o mūsų pristatytas lengvas, malonaus skonio ir per daugelį metų išgrynintos kokybės juodųjų serbentų vynas išsiskyrė sudėtimi", – specialistų įvertinto produkto sėkmės priežastis vardijo Violeta Labutienė, "Anykščių vyno" direktorė.

Pasak konkursą stebėjusių "Anykščių vyno" technologų, juodųjų serbentų vynas savo skoniu buvo prilygintas Cabernet Sauvignon vynuogių vynams – toks palyginimas byloja nepriekaištingą produkto kokybę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų