Pereiti į pagrindinį turinį

Apie NSO – paslapčia visiems

2009-03-24 09:00

Didžiosios Britanijos gynybos ministerija išslaptino kelis dokumentus, kuriuose yra liudijimų apie nenustatytų skraidančių objektų (NSO) stebėjimą. Kaip vakar pranešė Didžiosios Britanijos visuomeninis transliuotojas BBC, pagal vieną dokumentų, 1989 metų lapkritį "nepaprastai išsigandusi" moteris paskambino BBC atstovams Safolko grafystėje ir pareiškė, kad bendravo su vyru, kuris pareiškė, kad yra ateivis.

Ji sakė, kad susitiko šviesiaplaukį vyrą, kalbantį su skandinavišku akcentu, kai vedžiojo šunį. Vyras papasakojo, jog visuomenės dėmesį atkreipę ratai kviečių laukuose lieka, kai atvyksta į Žemę tokie, kaip jis, ir pridūrė, kad atvyko su draugiškais ketinimais.

Nežinomasis taip pat pranešė, jog ją užkalbino, nes pamanė, kad reikia tai padaryti, nors jam buvo pasakyta nebendrauti su žmonėmis.

Kai moteris parbėgo namo, išgirdo garsų dūzgimą ir pamatė didelį balioną, įkaitusį iki oranžinės spalvos ir pakilusį į orą.

Po trejų metų du Hitrou oro uosto Londone dispečeriai pareiškė, kad matė juodą bumerango formos NSO.

Savaite anksčiau keli vienas kito nepažįstantys žmonės pareiškė, kad matė ant kelio Linkolnšyro grafystėje trikampį objektą, kuris greitai nuskrido, kai jie sustabdė savo automobilius, norėdami jį geriau pamatyti.

1990 m. lapkritį kariai, pilotavę šešių šalies KOP lėktuvų grupę, pareiškė, kad matė didžiulį NSO. Tačiau vėliau pasirodė, kad tai buvo vienos SSRS raketų, iškėlusių į orbitą dirbtinį palydovą, degančios nuolaužos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų