Pereiti į pagrindinį turinį

Apie žmogų, sėdintį neįgaliųjų vežimėlyje ir padariusį dvigubą salto

2013-08-25 06:30
Ekstremalas.lt

The Story. Taip vadinasi jaudinantis filmukas apie žmogų, kuris pirmasis pasaulyje padarė dvigubą salto, neįgaliųjų vežimėlyje. Pritrenkiantis filmukas ne tik apie tai. Apie jį - Aaronas Fotheringhamas, pravarde „Wheelz".

21 metų amerikietis A.Fotheringhamas tapo pirmuoju ir vieninteliu žmogumi pasaulyje, kuriam pavyko atlikti dvigubą salto neįgaliųjų vežimėliu. Jis buvo atlikęs ir atbulinį salto, taip pat - salto į priekį bei triuką handplant.

Režisierius Allanas Hardy sukūrė jaudinantį filmuką apie nuo gimimo prie vežimėlio prikaustytą amerikietį, kuris nuo vaikystės dienas leidžia Las Vegaso "skateparke".

"Darau tuos pačius triukus kaip ir mano draugai. Tai padėjo man suaugti su mano vežimėliu. Dabar man atrodo, kad aš visą laiką su savimi turiu riedlentę", - pasakojo Nevadoje gyvenantis A.Fotheringhamas.

Neįgalaus jaunuolio sugebėjimai patraukė šou verslo atstovų dėmesį. Kartu su garsiuoju Travis Pastrana ir šio pramuštgalvio draugais, A.Fotheringhamas daug keliauja ir filmuojasi televizijos laidoje "Nitro Circus".

Ekstremalas.lt jau rašė, kad Aaronas pirmasis pasaulyje dar prieš trejus metus atliko įspūdingą triuką - dvigubą atbulinį salto, sėdėdamas neįgaliųjų vežimėlyje.

Filmuke skamba - "Anything You Synthesize" (The American Dollar), "Circus In The Sky", "Illusive Sounds" ir simbolinė "Bliss n Eso" daina "My Life". Tuomet, kai Aarono kilo į dangų ir sėkmingai atliko triuką. Po daug nesėkmių, skausmo ir ašarų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų