Buvę giminaičiai nužudė ir supjaustė žinomą manekenę

Honkonge žinomos manekenės buvęs vyras sulaukė įtarimų baisiu nusikaltimu.

Jis kaltinamas tuo, kad su giminaičiais nužudė ir supjaustė buvusią žmoną dėl turtinio ginčo. Apie tai pranešė channelnewsasia.com.

28-erių metų Abby Choi kūno likučiai aptikti sodyboje, kuri, pasak policijos, buvo paversta į gyvulių skerdyklą. Beje, dar neseniai manekenės nuotrauka puošė madų žurnalo „L'Officiel Monaco viršelį“.

Per kratą policijos pareigūnai aptiko elektros pjūklą ir mėsmalę. Šie daiktai, pareigūnų nuomone, buvo naudojami žmogaus kūno susmulkinimui.

„Nusikaltimo vietoje rasti du puodai su troškinta mėsa. Tai gal būti žmogaus mėsa“, – paskelbė policija.

Moters galva vis dar nerasta. Buvęs Abby Choi vyras, kurio pavardė Kwong, suimtas. Jis mėgino pabėgti iš Honkongo. Diena anksčiau buvo suimti jo tėvas, mama ir vyresnysis brolis. Jiems taip pat pateikti kaltinimai žmogžudyste.

„Manome, kad tarp aukos ir jos buvusio vyro šeimos iškilo rimtų nesutarimų dėl didelės pinigų sumos“, – nusikaltimo motyvus apibūdino policija.

Abby Choi dingo trečiadienį, vasario 22-ąją. Manoma, kad žmogžudystę organizavo jos buvusio vyro tėvas. Jis buvo nepatenkintas tuo, kaip moteris pasielgė su jai priklausančiu nekilnojamuoju turtu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Velniams čia rasot apie tą Honkonga

Velniams čia rasot apie tą Honkonga portretas
Gal dar apie HONDŪRA arba Nikaragvos nusikaltimus ikelsit ?

virtuvės istorijos

virtuvės istorijos portretas
straipsnio reziumė - 2 viename, išsprendė ,, turtinį ginčą '' ir ta proga pasidarė guliašo.. nu , pipec !

Ona

Ona portretas
O redaktoriui vienodai,ką rašo jo žurnalistai?!? Von tokį vadovą iš darbo,dar mums reikalingi tokie šiurpūs straipsniai apie įvykius kitame pasaulio pakraštyje ?!? Nenormalus žurnalistas su neatsakingu redaktoriumi priešakyje. !!! Atsistatydinti privalo jie abu.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių