Pereiti į pagrindinį turinį

Cukinija su kariu


Rudens receptai

Lietuvos žemės ūkio universiteto Sodininkystės ir daržininkystės katedros darbuotojos siūlo šeimininkėms pasiruošti žiemai originalią užkandą – cukiniją su kario prieskoniais.

2,5 kg cukinijų,

5 dideli svogūnai,

šaukštas kario prieskonių,

1,5 stiklinės cukraus,

3 šaukštai druskos,

stiklinė acto,

stiklinė vandens.

Cukiniją ir svogūnus nulupti, supjaustyti šiaudeliais. Sudėti prieskonius, supilti actą ir vandenį – viską sumaišyti, palikti stovėti 12 valandų. Po to viską pakaitinti iki 80°C, sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų