Pereiti į pagrindinį turinį

Dainius Svobonas vaidins apsuptas moterų

2009-04-16 09:00
Dainius Svobonas vaidins apsuptas moterų
Dainius Svobonas vaidins apsuptas moterų / Tomo Raginos nuotr. Atrinko: Kauno valstybinio dramos teatro aktorius Dainius Svobonas seriale "Moterų alėja" vaidins prodiuserį Miką.

Po kelias savaites trukusių atrankų pagaliau paaiškėjo sąrašas pagrindinių aktorių, vaidinsiančių "Moterų alėjoje" – seriale apie Kauno kultūrinį gyvenimą.

Iš viso atrankose dalyvavo daugiau nei šimtas aktorių iš įvairių miesto teatrų. Savo laimę atrankose taip pat išbandė modeliai ir su aktoryste mažai kuo susiję kauniečiai.

"Moterų alėjoje" vaidins didelis būrys aktorių iš visų Kauno teatrų: Dainius Svobonas, Daiva Rudokaitė, Egidijus Stancikas, Liubomiras Laucevičius, Kristina Tunaitytė, Lina Kaladytė, Emilija Šablauskaitė, Tomas Erbrėderis, Antanas Žekas ir kiti. Be to, seriale epizodiškai turėtų pasirodyti ir žinomi kauniečiai: muzikantai, menininkai, krepšininkai ir kiti visuomenės veikėjai.

Serialo prodiuseris – Rolandas Skaisgirys, o scenarijaus autoriai – Alvydas Šlepikas, Laisvė Radzevičienė ir Domantas Razauskas. "Moterų alėją" režisuos aktorius ir režisierius Viktoras Valašinas. Tai bus ne pirmas televizijos serialas šio režisieriaus kūrybinėje biografijoje. Prieš dešimtmetį jis režisavo "Kriminalines istorijas".

"Moterų alėja" žada Kauną pateikti kaip judrų, besikeičiantį ir kupiną jaunystės miestą. Naujasis serialas išsiskirs savo lengvumu, gera nuotaika bei linksmu siužetu. "Moterų alėja" bus filmuojama reprezentacinėse Kauno vietose: Laisvės alėjoje, Senamiestyje, Zoologijos sode, Pažaislio vienuolyne, Ąžuolyne. Seriale turėtų atsispindėti įvairios temos: kultūrinis Kauno paveldas, socialiniai klausimai, taip pat aukštojo mokslo reforma.

Serialas "Moterų alėja" pasakos apie Kauno patriotą, visuomenininką, populiarų prodiuserį Miką (akt. D.Svobonas), kuriam gyvenime sekasi viskas, išskyrus santykius su moterimis. O moterų jį supa išties daug – motina, sesuo, dukra, buvusi žmona, draugė, būrys meilužių.

Filmavimai prasidės jau kitą savaitę. Planuojama, kad jie vyks iki rugsėjo mėnesio, o pirmąsias "Moterų alėjos" serijas žiūrovai išvys rudens pradžioje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų