Pereiti į pagrindinį turinį

Danguje virš Klaipėdos - ateiviai? (foto)

2013-01-23 12:35
Danguje virš Klaipėdos - ateiviai? (foto)
Danguje virš Klaipėdos - ateiviai? (foto)

Dvi klaipėdietės antradienį visą pusdienį stebėjo du keistus objektus su uodegėlėmis, pakibusius virš prekybos centro Vingio gatvėje.

Kirpykloje dirbusi moteris tuo metu buvo su kliente. Abi smalsuolės besišnekučiuodamos ėmė dairytis į po pietų pragiedrėjusį dangų.

„Pamatėme du keistus daikčiukus labai aukštai danguje. Jie nejuda ir senokai kabo virš galvos. Gal tai ateiviai?“ – rūpėjo sužinoti į redakciją paskambinusiai kirpyklos klientei.

Moterys objektus stebėjo penkiolika minučių ir nusprendė išsiaiškinti, kas gi pakibo virš uostamiesčio.

„Mes ilgai stebėjome, bet tai anksčiau nematyti ir įdomūs dalykai. Plika akimi lyg ir galima įžiūrėti, kad objektai turi uodegėles“, – pasakojo moterys.

Klaipėdietės prisiekinėjo, jog neišsigalvojo istorijos apie ateivius.

„Jei aš būčiau viena mačiusi, suabejočiau, bet pakviečiau kirpėją ir ši išvydo tą patį“, – pasakojo klaipėdietė.

Iš pirmo žvilgsnio, žydrame danguje pakibę du šviesios spalvos objektai gali traukti akį ir kelti visokių abejonių.

Tačiau nufotografavus neatpažintus objektus paaiškėjo, kad tai  galėjo būti tiesiog ant laidų pakibę keraminiai elektros laidų izoliatoriai.

„Šviečia saulė, jokių laidų nematyti. Nebent žvelgiant kitu kampu jie matosi“, – nusivylusios kalbėjo dvi ateivių idėja buvusios sužavėtos klaipėdietės.

Visgi kol kas niekas tiksliai negali pasakyti, kas iš tiesų kybojo virš klaipėdiečių galvų.

„Pats izoliatorius tik laiko laidus, jis nėra jungiamoji medžiaga, bet sunku pasakyti, kas yra nutikę uostamiestyje. Jei tai yra koks nors gedimas, žmonės apie tai galėtų pranešti mūsų įmonės inžinieriams“, – tikino įmonės „Lesto“ atstovas spaudai Ernestas Naprys.

Klaipėdos miesto 2-ojo policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Albinas Misevičius juokavo, kad ateiviai uostamiestyje paskutinį kartą buvo prieš dvejus metus.

„Senokai apie juos negirdėti. Dažniausiai gauname skundų dėl nuodijimo per elektros lizdus. Apie ateivius buvo tik vienas nusiskundimas – žmogus jautė jų poveikį per lempas, todėl visas lempas bute buvo užklijavęs“, – apie keistus klaipėdiečių skundus pasakojo A.Misevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų