Pereiti į pagrindinį turinį

"Eurovizija" kaitina aistras

2009-05-13 09:00
"Eurovizija" kaitina aistras
"Eurovizija" kaitina aistras / Mindaugo Ažušilio nuotr.

Klaipėdiečiai nekantraudami laukia didžiosios "Eurovizijos" kovos ir skuba lažintis už savo favoritus. Daugelis azartiškų melomanų tiki, kad Sasha Son(g) po savo pasirodymo rytoj pateks į finalą.

Lažybų bendrovės "Top Sport" direktorius Dainius Gulbinas tvirtino, kad už Lietuvos atstovo sėkmę stato apie 85 proc. besilažinančių klaipėdiečių. Apie 15 proc. mano, kad atlikėjas finalo kartelės neįveiks. Anot D.Gulbino, ir kituose Lietuvos miestuose tendencijos yra panašios.

"Top Sport" klientai ne tik labai optimistiškai vertina Sashos Son(g) šansus patekti į finalą, kuris bus transliuojamas šį šeštadienį, bet ir spėja, jog tautiečiui konkurse pavyks užimti aukštą vietą. "Daugiausiai žmonių stato už norvegų ir graikų pergalę "Eurovizijoje". Mūsų atstovas yra trečioje vietoje", – sakė D.Gulbinas.

Statydami už Sashos Son(g) patekimą į konkurso finalą aistruoliai vidutiniškai pakloja 20 litų, tačiau būta ir tokių, kurie nepagailėjo 1000 litų.

"Top Sport" vadovas tvirtino, kad lietuvių susidomėjimas tarptautiniu dainų konkursu auga: "Prieš kelerius metus, kai tik pradėjome žmonėms siūlyti galimybę lažintis dėl "Eurovizijos", sulaukėme gan vangios reakcijos, tačiau užpernai, pernai situacija jau buvo visiškai kitokia".

Lažybų bendrovės "Orakulas" direktorius Andrius Ališauskas atkreipė dėmesį, kad konkursas populiarumu visgi nepranoksta sporto varžybų. "Įdomios tendencijos: prieš "Euroviziją" į mūsų punktus užsuka tie piliečiai, kurie paprastai nesilažina, be to, sulaukiame nemažai moterų ir merginų", – pastebėjimais dalijosi A.Ališauskas.

Anot "Orakulo" vadovo, vertinant lažybų tendencijas ir miestų geografiją, būtų sudėtinga įžvelgti skirtumų. Žmonės spėjo, kad pirmajame "Eurovizijos" pusfinalyje, kuris vyko vakar, sėkmingiausiai pasirodys Bosnija ir Hercogovina, Turkija, Armėnija, Islandija ir Malta.

Absoliutūs antrojo pusfinalio lyderiai "Orakulo" lažybų punktuose – Norvegijos atstovai. Taip pat labai tikima graikų ir azerbaidžaniečių sėkme.

Sasha Son(g) "Orakule" vertinamas gan prieštaringai – manančiųjų, kad jis pateks į finalą, ir pesimistų yra maždaug po tiek pat. A.Ališauskas pastebėjo, kad estus "Eurovizijoje" besilažinantieji palaiko labiau nei Lietuvos atstovą. Kaimynų latvių pozicijos – silpnos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų