Pereiti į pagrindinį turinį

Filipui Kirkorovui Klaipėdoje jau išrinktas viešbutis

2012-03-03 05:00
Filipui Kirkorovui Klaipėdoje jau išrinktas viešbutis
Filipui Kirkorovui Klaipėdoje jau išrinktas viešbutis / LNK nuotr.

Nors iki Rusijos estrados žvaigždės Filipo Kirkorovo pasirodymo Klaipėdoje liko vos pora savaičių, gastrolių organizatoriai nesiskubina atskleisti atlikėjo viešnagės detalių.

Kol kas viešumoje pasklido tik tiek, jog apsistoti uostamiestyje garsiajam svečiui parinktas keturių žvaigždučių viešbutis pačiame miesto centre „Amberton Klaipėda“. Tiesa, šios informacijos viešbučio direktorė Asta Jutaitė tvirtino negalinti nei patvirtinti, nei paneigti.

Kaip teigė F.Kirkorovo koncertais Lietuvoje besirūpinančios agentūros „Makroconcert Lietuva“ komunikacijos vadovas Aivaras Gelžinis, apie atlikėjo pageidavimus bei planuojamą laisvalaikį daugiau bus galima pasakyti iki jo atvykimo likus keletui dienų.

„Didžioji dalis bilietų į atlikėjo koncertus yra išpirkta. Vis dėlto F.Kirkorovas – viena populiariausių Rusijos estrados žvaigždžių, ne vieną kartą įrodęs, kad publika Lietuvoje jo laukia“, – kalbėjo A.Gelžinis.

Apie Rusijos popatlikėją, kuris Lietuvoje ketina surengti keturis koncertus, sakoma, kad jis negarsėja kuklumu. F.Kirkorovo įgeidžių sąraše, skirtame koncertų organizatoriams, puikuojasi ne tik pageidaujamo automobilio markė, reikalavimai viešbučiui, išskirtiniai patiekalai, bet ir mėgstamiausi zefyrai šokolade, kurių esą galima gauti tik keliose Maskvos parduotuvėse.

Gastroliuodamas Lietuvoje tituluotas dainininkas taip pat nepraleidžia progos apsipirkti prabangiose drabužių parduotuvėse.

Gerbėjams F.Kirkorovas, kaip visada, žada surengti įspūdingą šou. Anksčiau Žvejų rūmuose koncertuodavęs atlikėjas šįsyk Klaipėdoje išbandys naująją areną. Uostamiestyje F.Kirkorovo pasirodymas numatytas kovo 16-ąją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų