Pereiti į pagrindinį turinį

Fotografuok, kol nesudarkė

2009-01-29 09:00
Fotografuok, kol nesudarkė
Fotografuok, kol nesudarkė / Aurelijaus Madzeliausko nuotr. Amžina: kauniečiai raginami neapsiriboti tik legendinio teatro fasadu ir fiksuoti "Romuvos" gyvenimo akimirkas.

Vis dar tvyrant neaiškumui dėl legendinio "Romuvos" kino teatro likimo, kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami paskubėti užfiksuoti tarpukarį menantį kino teatrą fotografijose. Viešoji įstaiga "Visos mūzos", šiuo metu kino teatre rengianti prancūzų kino festivalio "Žiemos ekranai" seansus, organizuoja fotografijų konkursą "Įamžinkime Romuvą".

"Visos mūzos", šiame kino teatre organizavusi daug kino renginių, kviečia kiekvieną festivalio žiūrovą atrasti savo asmeninį santykį su "Romuva". Tikimasi sulaukti ne tik gerai atpažįstamo pastato fasado vaizdų, tačiau ir fotografijų, fiksuojančių kino teatro gyvybės pulsavimą – žiūrovo, išeinančio po gero filmo, bilietų pardavėjo, kino mechaniko darbo akimirkų ir viso kito, ką užfiksuoti pajėgs lankytojų fantazija ir fotoaparatai.

Geriausios, įdomiausios nutraukos pirmiausia bus publikuojamos internete – svetainėje www.kinoklubas.lt. Tikimasi, kad vėliau iš jų surengta paroda galės pasirodyti ir ne virtualiu pavidalu. Konkurso taisyklės paprastos: fotografijas skaitmeniniu formatu galima siųsti iki vasario 14 d. adresu [email protected], būtina nurodyti autoriaus vardą, pavardę (arba pseudonimą), kontaktus, fotografavimo datą, nuotraukos pavadinimą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų