Pereiti į pagrindinį turinį

Įdarytas žiedinis kopūstas

2009-09-02 23:59
DMN inf.
Įdarytas žiedinis kopūstas
Įdarytas žiedinis kopūstas / "Shutterstock" nuotr.

Rudens receptas

1 žiedinis kopūstas,

2 šaukštai sviesto,

3 šaukštai miltų,

900 ml karšto pieno,

2 svogūnai,

1 šaukštas smulkiai kapotų česnakų,

druskos, muskato riešuto, mėgstamų prieskonių,

250 g virto kumpio griežinėlių,

250 g mocarelos griežinėlių,

100 g riebesnio kumpio ar lašinukų,

5 šaukštai parmezano,

daržovių sultinio.

Gerai nuvalyti kopūstą, jį apvirti, nuvarvinti, atvėsinti. Kopūstą perkelti į kepimo indą aukštais kraštais ir tarp žiedynų sukaišioti vamzdeliais susuktus sūrio ir kumpio griežinėlius. Paruošti padažą. Keptuvėje įkaitinti sviestą, jame šiek tiek apkepti smulkiai supjaustytus svogūną ir česnaką, suberti miltus ir plakant šluotele supilti pieną. Paskaninti druska, pipirais. Padažu užpilti kopūstą, apibarstyti sūriu ir smulkiai spjaustytais apkeptais lašinukais. Kepti karštoje orkaitėje apie 30 min.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų