Pereiti į pagrindinį turinį

Ieškai meilės? Keisk automobilį

2009-05-08 09:00

Moterys, laukdamos prie raudono šviesoforo signalo, daugiausia linkusios flirtuoti su BMW kabrioletais važinėjančiais vyrais. Blogiausi šansai vyriškių, vairuojančių hipiškus autobusiukus.

BMW kabrioletų vairuotojus rinktųsi 46,5 proc. moterų, dalyvavusių vienos pažinčių svetainės apklausoje. Analogišką automobilį vairuojančios ponios ir panelės sulauktų 33,2 proc. vyrų dėmesio.

Hipiškų autobusų vairuotojų vyrų ir moterų šansai sulaukti priešingos lyties dėmesio yra lygūs santykiui 1:10. Ypač vyriškai moterims atrodo džipai ir senoviniai automobiliai – jų vairuotojus šypsena nudžiugintų 40 proc. moterų.

Senąjį VW "vabalą" vairuojančios moterys ir vyrai atrodo įdomūs kas ketvirtam apklausos dalyviui. Jam beviltiškai pralaimi naujesnieji mažyliai, pvz., "Smart" vairuotojos būtų įdomios tik 15,6 proc. vyrų, moterys yra dar blogesnės nuomonės apie šios automobilio vairuotojus ir dėmesį jam rodytų tik kas dešimta.

Prabangius automobilius ar itin galingus džipus vairuojančios moterys sulauktų tik 13–14 proc. vyrų dėmesio.

Tuo tarpu mažuosius "Twingo" ar "Mini" vairuojančios moterys vyrams atrodo patrauklios (flirtuotų apie 40 proc. vyr). To negalima pasakyti apie šių automobilių vairuotojus vyrus: jie būtų įdomūs tik dešimtadaliui moterų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų