Kavinėje – alus iš nuosavo bokalo Pereiti į pagrindinį turinį

Kavinėje – alus iš nuosavo bokalo

2007-10-23 09:00

Kavinėje – alus iš nuosavo bokalo

Atsigerti alaus iš nuosavo bokalo galima ne tik Vokietijoje, kurioje jau šimtmečius gyvuoja šio gėrimo kultas. Išsitraukti savą bokalą iš specialios lentynos jau galima ir uostamiesčio užeigose.

Alaus restorane „Livonija“ praeivių akį traukia spintelės, kur už spynų sudėta bemaž pusšimtis bokalų ir alaus taurių, graviruotų skirtingais vardais.

„Nuolatiniai klientai taip nori įsiamžinti ir būti išskirtiniai“, - aiškino restorano „Livonija“ administratorė Giedrė Starkutienė.

30 litų kainuojančius bokalus ir taures įsigyja ne tik save norintys palepinti miestiečiai, bet ir užsieniečiai.

Žmonės ant stiklo indų pageidauja įvairiausių užrašų: frazių ir sveikinimų gimtadienio, vestuvių ar kitomis progomis, tačiau populiariausias užrašas – alaus bokalo savininko vardas.

„Taip žmonės nustebina savo artimuosius, draugus. Pasikviečia papietauti ar pavakarieniauti, o padavėja jiems atneša vardinį bokalą su maloniu sveikinimu. Po tokių ceremonijų galima išvysti itin džiugių ir nustebusių veidų“, - tvirtino Klaipėdos viešbučio rinkodaros vadovė Vilija Gedgaudaitė. Specialūs bokalai ir taurės klientams pagaminamos per dvi tris dienas.

Netgi išduodami tai patvirtinantys sertifikatai.

Tačiau kad ir kiek kainavę vardiniai indai privalo likti „Livonijoje“. Kiekvienąkart atėjęs į restoraną bokalo savininkas gali paprašyti, kad gėrimą pateiktų jo išskirtiniame bokale.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų