Kavos prieskonis – laikraštis
Šią savaitę duris atvėrė antra kavinė, kurios idėjinis part-neris yra dienraštis „Klaipėda“. Senamiestyje jau veikiančios panašios kavinės idėją savininkai perkėlė ir į uostamiesčio centrą.
Prieš šešerius metus Turgaus gatvėje atidaryta pirmoji kavinė „Laikraštis“, pasak jos savininkės Stelos Dainauskienės, buvo išskirtinė jauki vieta, kuri pirmųjų klientų laukė jau nuo ankstyvo ryto.
Verslo pradžioje išsakyta mintis tapo užeigos moto: nuo 7-8 valandos visi geria kavą, skaito šviežią spaudą ir mėgaujasi rytu. Tačiau ne namuose, o kavinėje.
Kavinės senamiestyje nuolatiniai klientai, kurie S.Dainauskienės teigimu, sudaro apie 90 procentų visų lankytojų, ir „Centro laikraštyje“ ras įvairios spaudos bei savo pamėgtų patiekalų, keleto rūšių kavos ir arbatos.
Pusryčiams bus siūloma įvairių rūšių košių, omletų, dešrelių, skrudintų bulvyčių, atgaivai – šviežiai spaustos sultys. Pietus klientai galės rinktis iš mėsos, žuvies patiekalų, įvairių salotų, sriubų. Šeimininkė ypač didžiavosi kavinės firminiu patiekalu – karštu migdolų pyragu.
Naujausi komentarai