Pereiti į pagrindinį turinį

Kokios tos Žalgirio arenos VIP kėdės?

2010-11-09 09:05
Kokios tos Žalgirio arenos VIP kėdės?
Kokios tos Žalgirio arenos VIP kėdės? / Gamintojo nuotr.

Patogi ir sirgaliui, ir melomanui. Taip būsimąsias Žalgirio arenos kėdes apibūdina gamintojai. Kauniečiai, sėdėdami ant tokių kėdžių, turėtų pasijusti lyg Londono gyventojai, stebintys renginius arenoje "The O2 arena".

Praėjusią savaitę po beveik metus trukusių derybų dėl Žalgirio arenos kėdžių buvo pasirašyta sutartis – arenos generalinis rangovas "Vėtrūna" sutarė su bendrove "Virklund Sport" dėl JAV pagamintų "Irwin Seating Company" kėdžių tiekimo abipusių garantijų ir pasirašė galutinius sandorio dokumentus.

Pasak kėdes gaminančios kompanijos "Irwin Seating Company" atstovo ir partnerio regione "Virklund Sport" direktoriaus Arūno Šuikos, iš pradžių buvo planuota, kad tokios kėdės bus montuojamos tik arenos VIP zonose, bet dėl rangovo išsiderėtų palankių sąlygų sprendimas buvo pakeistas.

"Šios kėdės minkštesnės, jos pasižymi geromis akustinėmis savybėmis. Kėdė sugeria daugiau garso, nes yra daugiau medžiagos, daugiau minkštų dalių. Apie komfortą sėdint ant tokios kėdės nėra nė kalbos", – tvirtino A.Šuika.

Jis patikino, kad Žalgirio arenoje sumontuotos kėdės bus patvarios ir atlaikys įsiaudrinusių sirgalių emocijas. "Medžiaga, kuria aptrauktos kėdės, pakankamai tvirta, netepli. Tai ypatingos sudėties audinys, skirtas sporto arenoms", – aiškino įmonės vadovas.

Žalgirio arenoje bus sumontuota 12 tūkst. VIP kėdžių. Jos juodos, o apmušalo spalva – tamsiai ruda. Bus sumontuoti porankiai, skirti dviem kėdėms.

Tokios pat kėdės yra įrengtos vienoje garsiausių ir populiariausių Europos arenų "The O2 arena" Londone, kurioje vyksta pirmo ryškumo žvaigždžių koncertai. Pasak A.Šuikos, tokios kėdės taip pat stovi maždaug 50-yje JAV arenų.

Žalgirio arenos kėdės jau užsakytos, pradėta jų gamyba, į Lietuvą jos turėtų būti atvežtos kitų metų pradžioje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų