Kolegos išprievartavo kavinės darbuotoją per pirmąją jos darbo dieną

  • Teksto dydis:

Maskvoje du kavinės darbuotojai išprievartavo 22-ejų metų kolegę per pirmąją jos darbo dieną.

Maskvoje jauna kavinės darbuotoja kreipėsi į policiją ir pranešė, kad rugpjūčio pradžioje ji buvo išprievartauta, rašo ren.tv.

Paaiškėjo, kad 22-ejų metų mergina šią savaitę įsidarbino vienoje Rusijos sostinės kavinėje. Pasak nukentėjusiosios, per pirmąją darbo dieną ją išprievartavo du kolegos – 25-erių ir 27-erių metų vyrai.

Nukentėjusioji pasakojo, kad pasibaigus darbo dienai piktadariai jai ir dar vienai kolegei pasiūlė atsipalaiduoti, išgerti alkoholio. Merginos sutiko. Jaunuolių kompanija vaikštinėjo po miestą ir vaišinosi alkoholiniais gėrimais.

Vėliau išprievartautosios kolegė išvažiavo namo. Kavinėje įsidarbinusi naujokė su vyrais toliau vartojo alkoholį.

Po tam tikro laiko stipriai apgirtusi mergina suprato, kad naujieji kolegos ją nusivedė į viešbutį. Kas nutiko vėliau, nukentėjusioji prisimena miglotai.

Kitą rytą prabudusi ji suprato, kad buvo išprievartauta, todėl kreipėsi į policiją. Ar įtariamieji buvo sulaikyti, nepranešama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
,

Rūta

Rūta portretas
Gėrė tiek, kad ryte suprato,jog ją išprievartavo. Veiksmas Rusijoje...TIKRAI aktualu Lietuvoje!!!!!!!!!!!!

User74u3

User74u3 portretas
Naujienos is Maskvos grizta! Panasu kad visuomene pratinama prie Rusijos o valdzia visiskai net nemonstratyviai rodo nesiskaityma. Tikriausiai sprendimas aukstai jau priimtas...
VISI KOMENTARAI 66

Galerijos

Daugiau straipsnių