Pereiti į pagrindinį turinį

Konkurse – klaipėdietis ir nidiškė

2008-02-25 09:00

Konkurse – klaipėdietis ir nidiškė

LNK televizijos konkurse dalyvaus žinomo dainininko Stepono Januškos ir kol kas tik nidiškiams pažįstamos Preilos-Pervalkos seniūnės Editos Radzevičienės duetas.

Dainininko S.Januškos studijoje Klaipėdoje šiomis dienomis „karšta“ – vyksta pasiruošimas „Žvaigždžių duetų“ projektui.

„Aš labai labai noriu dainuoti,“ – taip 37-erių nidiškė, dviejų sūnų mama E.Radzevičienė prisistatė LNK televizijos režisieriui, bandymams į Vilnių nuvažiavusi pati, niekieno neraginama.

Ne kartą įvairiuose Neringos renginiuose dainuodavusi lyrines dainas moteris prisipažino, jog ją visada traukė didžioji scena. Kai sužinojo, kad yra atrinkta konkursui ir į porą gavo „kiečiausią“ Klaipėdos vokalistą S.Janušką, ji labai apsidžiaugė.

„Patekti pas tokį patyrusį vokalo meistrą galėtų būti kiekvieno dainuojančio žmogaus svajonė. Tikiuosi daug iš jo išmokti, pasisemti man naujos patirties“, - po pirmųjų repeticijų kalbėjo E.Radzevičienė. Ji prieš 15 metų, būdama Klaipėdos universiteto pirmakursė, buvo užsirašiusi į maestro S.Januškos dainavimo pamokas, tačiau jas lankė labai trumpai.

Pedagogo ir psichologo išsilavinimą turinti E.Radzevičienė atviravo nenorinti iškristi iš pirmo turo, tačiau absoliuti pergalė nesą jos pagrindinis tikslas. Jai svarbu kuo daugiau išmokti.

„Turėtų būti visai neblogai“ – taip pirmuosius dueto bandymus įvertino S.Januška. Jis atskleidė, jog dainas duetui jiedu su E.Radzevičiene rinko kartu, tačiau daugiau buvo atsižvelgta į Editos polinkius, jos charakterį, dainavimo manierą.

Duetas repetuoja dvi dainas. Kovo 1-ąją „Žvaigždžių duetų“ koncerte, skirtame Vytauto Kernagio kūrybai, jiedu atliks Tomo Leiburo ir V.Kernagio „Naktelę“, o kovo 8-ąją – tarptautinę moters dieną – „Su tavim gera“ (žodžiai ir muzika – S.Januškos).

S.Januškai „Žvaigždžių duetai“ – dar vienas įdomus projektas, dar viena scena, dar viena galimybė susitikti su klausytojais ir jiems padainuoti rečiau atliekamų dainų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų