Pereiti į pagrindinį turinį

Lašišos salotos


Lengva pagaminti


Rudens receptas

Šį receptą pateikė žinomas virtuvės šefas Andrius Laskauskas.

150 g sūdytos lašišos,

100 g salotų lapų,

1 vidutinio dydžio svogūnas,

1 šaukštas keptų išlukštentų saulėgrąžų,

Padažui:

1 šaukštas citrinų sulčių,

1 šaukšas alyvuogių aliejaus,

cukraus, druskos pagal skonį.

Stambiai suplėšyti salotų lapus, supjaustyti lašišą, apelsiną, svogūną ir viską sudėti į dubenį. Padažui skirtus produktus suplakti atskirame indelyje ir šiuo padažu bei išlukštentomis saulėgrąžomis paskaninti salotas. Patiekti po 15 min.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų